Dag 35 ( Natt til 10.01.15 )

En fin og rolig fredag er nå over, og jeg sitter i de stille nattetimer og hører på dyp meditasjonsmusikk, mens jeg nå skal skrive i denne rare boken min.

Dagen i dag begynte med at jeg gikk på fjellet med Fido. Det var endelig fint vær, med skyer og blå himmel. Dette er favoritt-været når det gjelder å ta bilder. Jeg er veldig glad i å ta bilder av himmelen, hvor mesteparten av bildet er himmel, mens det helt nederst, kanskje 1/5 av bildet, er landskap. Himmelen dominerer som regel alltid i bildene jeg tar i naturen, da jeg synes den snakker så mange så språk. Den er så abstrakt. Man kan finne så mye rart i skyene, hvis man tar seg tid til å lete. Ansikter, hunder, engler osv. Skyene former seg nærmest etter fantasien.

Jeg har lite overskudd for tiden. Fremdeles. Jeg vet ikke helt hva det skyldes, men jeg merker at jeg har lyst å utsette trening, utsette måltider, utsette turer med hundene og det meste annet. Jeg er en anelse flat og umotivert, men bare fysisk, hvis jeg kan si det på den måten. Selv om jeg trener mye, så har jeg ikke vært så flink å trene kondis. Dette merker jeg når jeg er ute og går tur. Jeg har blitt tyngre som følger av mye mat og mye trening med apparater, men kondisen er ikke helt med på lasset. Heldigvis går det fort å få den trimmet i gang. Jeg har hatt en tendens til å bevege meg sakte på turene med hundene i det siste, så jeg får øke tempoet litt, sånn at jeg får satt i gang maskineriet skikkelig.

Ellers har jeg også tatt kontakt med en god kamerat, som jeg ikke har snakket med på mange måneder. Ikke sånn skikkelig i hvert fall. Vi var mye sammen i sommer, og vi går generelt langt tilbake. Så nå har vi avtalt å treffes i morgen. Vi har begge godt av å være litt mer sosiale. Det tror jeg at mange av oss har.

Jeg håper også at jeg får tatt meg en tur til byen i morgen. Jeg håper å få klippet meg, og ikke minst tatt en tur innom en alternativ butikk med navn «Scorpius». Jeg skal kjøpe en del røkelser og sånt. Jeg liker sånne ting. Så skal jeg som sagt bort til denne kameraten min senere på kvelden. Jeg må også levere tilbake sykkelen jeg fikk låne av ham i sommer. Det er vel på tide. Han bor heldigvis ikke så langt unna.

Når det gjelder flyttingen til hytten, så har jeg begynt å glede meg veldig. Nå merker jeg at alt liksom har begynt å falle på plass, og at tankene mine rundt flytteprosjektet har landet mer, på en måte. Det er jo ikke vits i å stresse med noe som i utgangspunktet er ordnet for å være avslappende og frigjørende. Det er nøyaktig ti dager til jeg reiser.

Jeg har ikke så mye på hjertet i dag, så jeg gjør loggføringen en anelse kort. Det er bedre å skrive få ord med mye innhold, enn mange tomme. Det var dagens visdom.

Jeg avrunder som vanlig ved å lese tilfeldig fra bibelen:

Profetens klage 7:1-13

«Ve meg! For det er gått meg som når sommerfrukten er innsamlet, som når ettersankingen etter vinhøsten er til ende: Det er ingen drue å spise, ingen tidlig fiken som jeg har lyst på.

Den fromme er blitt borte fra jorden. Det finnes ikke en ærlig mann blant menneskene. Alle sammen ligger på lur etter blod, hver mann vil fange sin neste i garnet.

Med begge hender arbeider de på å få det onde til å synes godt. Fyrsten krever, og dommeren er villig mot betaling, og stormannen sier hva han ønsker, og slik vrir de det til.

Det beste av dem er som en tornebusk, den ærligste verre enn en tornehekk. Dine vekteres dag kommer, da du blir hjemsøkt. Da blir de rådville.

Tro ikke på noen som står deg nær, sett ikke din lit til noen venn! Vokt din munns dører for henne som ligger ved din barm.

For en sønn forakter sin far, en datter setter seg opp mot sin mor, en svigerdatter mot sin svigermor, og en manns husfolk er hans fiender.»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s