Til informasjon ( 2019 )

I motsetning til boken/bloggen du har lest så langt, bestemte jeg meg for å komme med litt generell informasjon den dag i dag. Boken/bloggen er jo som du kanskje har fått med deg fra 2014/2015. Så DISSE ordene er skrevet nå, i skrivende øyeblikk, bokstavelig talt.

Dersom du har lest fra dag 1, har du kanskje lagt merke til at jeg har skrevet rundt midnatt. Hvis jeg for eksempel begynte å skrive klokken halv tolv om natten, og skrev til halv ett, så ble det litt stress i forhold til datoer, og om jeg skulle skrive det om til en «ny dag osv».

Uansett, så vil jeg infomere om at den opprinnelige boken er helt ved sin siste dag. Jeg har vært nødt å trikse litt. Samtidig tenker jeg at det er positivt, for da kan de siste to dagene være en oppdatering på hvordan tingene går med meg nå, i forhold til 2014/2015.

Det har vært en spesiell opplevelse å gå igjennom «dagboken» fra da jeg var dårlig. Mange av tingene hadde jeg glemt, og noen ganger måtte jeg le da jeg redigerte skrivefeil, lagde avsnitt osv, og noen ganger skjønte jeg ikke hvordan jeg tenkte i det hele tatt. Mye er forandret i dag.

Jeg skriver dette til informasjon.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s